Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania nu întâmpină probleme în fața Timișoarei

Paul Olar

Paul Olar
27.01.2016

U-Banca  Transilvania a obținut a patra victorie consecutivă marți seara. Formația antrenată de Marcel Țenter a trecut de Baschet Club Timișoara, scor 94-69. Partida a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian.

Hotărâți să producă o surpriză, timișorenii au pornit ca din pușcă în meci. Grație unui Mladen Jeremic extrem de precis de la distanță, gruparea lui Nenad Mandic și-a construit un prim avantaj. U-BT și-a reglat târziu tirul, astfel că actul întâi se încheie cu surprinzătoarea echipă bănățeană în avantaj, 23-27. Apoi, Dykes și compania au inaugurat actul secund cu un furtunos parțial 16-1, ce a rezolvat practic duelul.

Mai mult, în repriza a doua, Marcel Țenter și-a permis să ruleze întreg lotul. S-au remarcat, pe rând, tinerii Nandor Kuti, Tudor Gheorghe și Wilhelm Brosser. După un alley-oop finalizat ca la carte, Kuti a contribuit cu alte patru puncte. Gheorghe s-a remarcat cu o pătrundere de efect și numeroase decizii bune în defensivă, iar Brosser a izbutit 3 puncte.

Kyndall Dykes a contabilizat 18 puncte, 6 recuperări și 3 assist-uri. Filip Adamovic a strâns 16 puncte și 7 assist-uri, iar Cătălin Baciu a totalizat 15 puncte și 5 recuperări.

În replică, Mladen Jeremic a ieșit în evidență prin 20 de puncte și 2 recuperări.

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!