Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania obține o nouă victorie în Derby-ul Ardealului

Paul Olar

Paul Olar
15.03.2017

U-Banca Transilvania și-a revenit după eșecul suferit duminică, la Timișoara. Formația pregătită de Mihai Silvășan a învins pe CSU Sibiu, scor 92-75, într-o partidă care a avut loc miercuri, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Hotărâți să răzbune cele trei înfrângeri suferite în actuala stagiune împotriva clujenilor, sibienii au început bine partida. Radu Paliciuc a fost extrem de precis de la mare distanță și a dus-o pe CSU la 7 lungimi după nici 3 minute, 2-9. Kyndall Dykes și Filip Adamovic au readus-o pe U-BT în joc, dar Boris Lalovic și compania au păstrat Sibiul în avantaj la finalul primului sfert, 16-21.

U-Banca Transilvania a combinat mai bine în actul secund, iar Filip Adamovic a înscris pentru 33-26. Baschetbaliștii sosiți de pe malul Cibinului au alergat permanent după egalare, însă fără succes. Mai mult, în absența lui Marcel Davis, sibienii au suferit vizibil la creație, pe când U-BT a avut numeroase soluții în atac. Drept urmare, trio-ul alcătuit din Adamovic, Dykes și Vlad Moldoveanu a obținut a-19-a victorie pentru echipa lor.

Kyndall Dykes a avut 23 de puncte, 5 pase decisive și 2 pase decisive. Filip Adamovic a totalizat 21 de puncte, 9 assist-uri și 4 recuperări, în timp ce Vlad Moldoveanu a terminat disputa cu 14 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

În replică, Boris Lalovic a ieșit în evidență prin 20 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Kevin Hardy a strâns 16 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!