Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania primește vizita echipei Piteștiului

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2017

Sala Sporturilor Horia Demian găzduiește din nou o partidă din Liga Națională de baschet masculin. U-Banca Transilvania se duelează în această seară cu BCM U Pitești. Încleștarea demarează la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

Formația lui Mihai Silvășan continuă să domine întrecerea internă, acolo unde a acumulat 17 victorii și 2 eșecuri. De altfel, U-BT nu a mai pierdut niciun meci din luna decembrie a anului trecut, atunci când BC Mureș a avut câștig de cauză pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Totodată, în etapa precedentă de 1-6, U-BT a câștigat la Oradea. Chiar dacă s-a bucurat de un avantaj de 21 de puncte, gruparea de pe malul Someșului a fost aproape să cedeze ecartul. Totuși, Rasic și Moldoveanu au închis partida pentru echipa lor.

În schimb, BCM U Pitești se află pe locul șase în campionat. Elevii lui Hristu Șapera au un bilanț de 10 victorii și 9 eșecuri, iar în meciul precedent au răpus pe Steaua, scor 72-67. Confruntarea s-a disputat la Sala Sporturilor Trivale și l-a avut pe Aleksandar Mladenovic în postura de cel mai bun marcator. Pivotul ex-iugoslav a izbutit 23 de puncte, alături de 5 recuperări.

Revenind la încleștarea de astăzi, trebuie precizat faptul că Piteștiul este, alături de BC Mureș, singura formație care a învins-o pe U-BT în sezonul regulat. În toamnă, argeșenii au ieșit triumfători din Sala Polivalentă, după un meci încheiat la scorul de 73-72.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă formată din Laszlo Bukurești, Dragoș Nicolae și Șerban Rașoga.
*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!