Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Banca Transilvania s-a reunit astăzi

Paul Olar

Paul Olar
11.08.2014

U Banca Transilvania a avut programată astăzi, cu începere de la ora 10:00, reunirea lotului. La prima acțiune a echipei au participat Branko Cuic, Boris Lalovic și Miljan Medvedj, alături de noile achiziții Michael Southall, Zoran Cvjetkovic, respectiv Sean Barnette.

În plus, la Sala Sporturilor “Horia Demian” au fost prezenți și tinerii jucători Mirel Dragoste, Mario Lazăr, Lorand Szabo, Wilhelm Brosser și Andrei Șerban. Conform spuselor lui Dorin Pintea, baschetbaliștii vor merge la ora 15:00 la vizita medicală, în timp ce primul antrenament va avea loc la 19:30.

Potrivit site-ului u-mobitelco.ro, trupa de pe Someș va rămâne în oraș până pe data de 14 august. Ulterior, Cuic și compania vor merge într-un cantonament în Serbia. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!