Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania trece la pas de SCM U Craiova în primul meci

Paul Olar

Paul Olar
10.04.2017

U-Banca Transilvania și-a respectat blazonul în primul meci din Play-Off. Formația clujeană a învins în această seară pe SCM U Craiova, scor 100-74. Partida a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian și a putut fi urmărită în direct la Digi Sport.

În acest meci, Mihai Silvășan a decis să îl lase în afara lotului pe Vaidas Kariniauskas. De partea cealaltă, accidentările i-au dat mari bătăi de cap lui Vladimir Vuksanovic. Darius Hargrove este operat la menisc, iar acum câteva zile a apărut și problema la spate a lui Florin Popa. Drept urmare, tehnicianul sârb a avut o rotație scurtă, echipa sa fiind victimă sigură pe malul Someșului.

Kyndall Dykes a făcut șah-mat defensiva adversarilor și a ajutat-o pe U-BT să conducă permanent pe tabela de marcaj. La rândul său, Vlad Moldoveanu a punctat nestingherit de la mare distanță, la fel ca Max Pustozvonov. De partea cealaltă, Jamar Abrams nu a fost atât de periculos ca în sezonul regulat și a încheiat partida cu 0/5 de la mare distanță. Doar Tayloe Taylor și Mihai Gavrilă s-au remarcat la Craiova, prea puțin însă pentru a face față gazdelor.

Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun marcator al întâlnirii, prin cele 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Kyndall Dykes a strâns 15 puncte și 5 assist-uri, în timp ce Max Postozvonov a totalizat 12 puncte și 3 pase decisive.

În replică, Tayloe Taylor a avut 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Mihai Gavrilă a ieșit în evidență prin 12 puncte, 2 recuperări și 2 assist-uri. 

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!