Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania, victorie categorică în fața lui Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
25.02.2017

U-Banca Transilvania a încheiat perfect prima fază a sezonului regulat. Formația antrenată de Mihai Silvășan a câștigat partida de sâmbătă seara cu Dinamo. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 96-79, iar clujenii au controlat permanent încleștarea.

Practic, după cinci minute, formația gazdă conducea cu 19-8, grație unui coș de trei puncte al lui Filip Adamovic. Chiar și așa, Rolland Torok a fost omul meciului pentru ardeleni, întrucât a izbutit 12 din totalul de 33 de puncte ale lui U-BT. De partea cealaltă, Dinamo a înscris 18 puncte și a ținut-o în șah pe U-BT câteva minute din sfertul doi.

Vlad Moldoveanu și compania au apăsat ulterior pedala de accelerație și s-au desprins la 20 de puncte la pauză, 54-34. Luând în calcul proporțiile scorului, Mihai Silvășan și-a permis să ruleze întreg lotul, iar printre remarcați s-a numărat și George Toth. Pivotul a reușit chiar un slam-dunk de efect peste un adversar, în timp ce la faza următoare i-a stins lumina unui dinamovist. De altfel, baschetbalistul originar din Timișoara a încheiat disputa cu 11 puncte și 4 recuperări. 

Rolland Torok a terminat partida cu 25 de puncte și 3 recuperări. Filip Adamovic și Max Pustozvonov au contabilizat câte 13 puncte fiecare.

În replică, Deven Mitchell a pus pe tabelă 21 de puncte și 2 recuperări. Slobodan Dundjerski a avut 14 puncte, 8 pase decisive și 5 recuperări.

*Foto: Noemi Arman

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!