Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania, victorie la marș în fața gălățenilor

Paul Olar

Paul Olar
04.02.2017

U-Banca Transilvania nu a avut emoții sâmbătă seara, în partida cu Phoenix Galați. Ardelenii i-au învins categoric pe dunăreni, scor 95-66. Confruntarea a contat la etapa cu numărul XX, iar formația antrenată de Florin Nini a început ca din pușcă. Mai exact, oaspeții i-au surprins pe clujeni cu atacuri rapide și s-au dus imediat la 10-0. De partea cealaltă, Mihai Silvășan a avut, probabil, cea mai lungă bancă de până acum și a utilizat acest aspect.

Tehnicianul l-a introdus pe Vaidas Kariniauskas, aflat la primul său meci în fața publicului transilvănean. De asemenea, în garnitura lui U-BT a revenit Nandor Kuti, după o lungă perioadă de inactivitate. Amfitrionii au combinat eficient și au găsit de fiecare dată omul liber în spatele arcului de cerc. Aleksandar Rasic și Tudor Gheorghe au făcut șah-mat defensiva oaspeților prin reușite de la mare distanță, în timp ce Ousmane Barro a fost autoritar în spațiul de trei secunde.

Nandor Kuti a jucat extrem de curajos, fiind bine pus în valoare de pasele lui Kariniauskas. Phoenix nu a putut emite, iar Phillip Miller, noua achiziție a trupei lui Florin Nini, nu a rupt gura târgului la meciul de debut.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al încleștării, prin cele 15 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Vlad Moldoveanu a totalizat 12 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Aleksandar Rasic, Tudor  Gheorghe și George Toth au izbutit câte 11 puncte fiecare.

De la Phoenix, principalul remarcat a fost Tony Gigino, autor a 16 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Milos Bojovic a ieșit în evidență prin 14 puncte, 2 assist-uri și o recuperare.

*Foto - Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Rapid București Antedos :

    Statistici
    Vlad Moldoveanu a avut 6 recuperari si 2 pase decisive. #statisticanuminte

    cu 7 ani în urmă (05.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!