Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Cluj caută revanșa în fața Timbei în etapa a IV-a a LNBM

Marius Petri

Marius Petri
24.10.2014

LNBM

Etapa a IV-a

sâmbătă, 24 octombrie

ora 16:30

Sala "Constantin Jude"

0-2 Fișa meciului 0-3

Sala “Constantin Jude” din Timișoara va fi sâmbătă (24.10) locația partidei dintre BC Timba și Universitatea Cluj-Napoca, în reeditarea primei runde a dublei manșe pe care cele două echipe au disputat-o în Cupa României. Bănățenii au reușit să se impună atât în tur, cât și în retur, însă meciul de din campionat poate fi diferit datorită schimbărilor survenite în loturile celor două formații.

Ambele echipe sunt în căutarea primului succes din acest sezon al Ligii Naționale, înregistrând înfrângeri pe linie în etapele de până acum. Clujenii au suferit eșecuri la minim 20 de puncte diferență în primele 3 runde, pierzând în fața celor de la CSM-U Oradea, CSU Atlassib Sibiu și Steaua CSM EximBank.

În ceea ce privește tabăra gazdă, galben-negrii au jucat doar două partide în actuala ediție de campionat, fiind nevoiți să stea datorită faptului că LNBM conține 13 echipe. Faptul că toate partidele jucate până acum în campionat s-au disputat la Timișoara nu a reprezentat un avantaj concretizat de baschetbaliștii antrenați de Bogdan Murărescu, care au pierdut contra celor de la BCM U Pitești și a concitadinilor de la BC Timișoara.

“Urșii” din Banat s-au despărțit în această săptămână de unul dintre străinii sosiți în vară pe Bega, Mladen Sljivancanin, care nu a dat randamentul scontat în primele partide ale acestui sezon. În locul acestuia, Timba a transferat un american, Larry Hall, care are șanse mari de a debuta în confruntarea contra clujenilor. Nici gruparea ardeleană nu se va prezenta cu același lot ca la meciurile din Cupă, în echipa de pe Someșul Mic sosind între timp americanul Brian Burrell și bulgarul Vasil Kyosev.

BC Timba – U Cluj va începe la ora 16:30, deschizând etapa cu numărul 4 din Liga Națională. Partida va fi arbitrată de Fabiana Nițu, Bedir Sefer și Marius Epure, în vreme ce observator din partea Federației va fi Raduly Zoltan. 

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!