Stiri Juniori U17 Masculin

U Mobitelco Cluj, campioană națională la Mini Baschet masculin

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.07.2014

Astăzi, în Sala Sporturilor” Ion Constantinescu” din Craiova, arhiplină, au avut loc finalele Ligii Naționale de Mini Baschet masculin. Meciurile ar fi trebuit să se desfășoare pe bază sportivă din incinta Colegiului Național Carol 1, dar din cauza vremii nefavorabile organizatorii au mutat partidele indoor.

Universitatea Mobitelco Cluj-Napoca a devenit campionă națională la Mini Basschet masculin după o victorie fără istoric în fața formației BC Sighetul Marmației, scor 43-33. De remarcat faptul că jucătorul Ciprian Paul de la Sighet a marcat 30 de puncte, fiind desemnat jucătorul finalei.

Mult mai disputată a fost finală pentru locurile 3-4. ACS Dan Dacian 1 București a câștigat după prelungiri, scor 38-31 cu BC4 Sports 1 București. După 40 de minue scorul a fost egal, 27-27. Cu 3 minute înainte de final Dan Dacian avea un avantaj liniștitor, 27-22, însăfinalul a fost dramatic. 4 Sports a reușit să egaleze, mai mult, a avut posesia cu 4 secunde înainte de final, dar aruncarea nu și-a atins ținta.

 Jocuri de clasament

7-8 CSU Asesoft 1 Ploiești - BC Şlam 1 București 28-29

5-6 BC Laguna 1 București - CSU Sibiu 19-12

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ploiesti20142014 :

    acelasi ploiesti ptr bucuresti
    din câte se observă, după campionatul național de babybaschet (câștigat de ploiești :P) nimeni din bucurești nu mai comentează nimic pe forum aici. Ce s-a întâmplat? CÂINII ȘI-AU ÎNGHIȚIT LIMBA? gata? suntem nașii bucureștiului? ptr cine s-a uitat la meciurile de la craiova de babybaschet, a-ți observat că eram singura echipă cu banner ? părinți dedicați. Încă odată, repet, nu am nimic cu copii din bucurești, ci cu cei care-i pregătesc. LIPSĂ TACT PEDAGOGIC, LIPSĂ RESPECT FAȚĂ DE ADVERSAR, LIPSĂ MULTE dar doar la cei mari. În fine. DL David ne primiți la minibaschet în bucurești? sau tot acelasi conditii, ajungem pe podium si ne trimite-ti acasa? macar sa ne spune-ti conditiile din timp :)) o seara buna, o vara buna, un an bun si mai ales sanatate copiilor toti, si nu neglijati scoala.

    cu 9 ani în urmă (13.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    @ploiesti 2014
    ... ca veti ajunge ca mine...

    cu 9 ani în urmă (14.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe yahoo :

    re
    Campionatul la baby s-a terminat de 2 saptamani,dar vad ca tot euforic ai ramas.Mai i-am niste calmante.Iar la mini in primele 16 echipe, 8 au fost din Bucuresti.O sa va vedem si la anul...

    cu 9 ani în urmă (14.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!