Stiri Juniori U17 Masculin

U14 masculin: U-BT Cluj, CS Otopeni, ACS Dan Dacian București și CSU Sibiu luptă pentru medalii

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.05.2019

U14 masculin: U-BT Cluj, CS Otopeni, ACS Dan Dacian București și CSU Sibiu luptă pentru medalii

Turneul final din Campionatul Național U14 masculin se dispută de miercuri la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Gazdele de la U-BT au câștigat prima grupă, iar CS Otopeni a ocupat prima poziție în a doua grupă, ambele cu maximum de puncte. ACS Dan Dacian București și CSU Sibiu au obținut celelalte locuri în semifinale, programate sâmbătă.

U-BT Cluj-Napoca a fost pe primul loc în grupa 1 cu 6 puncte din trei partide. ACS Dan Dacian București a ocupat locul secund cu 5 puncte (2 victorii/1 înfrângere), CSS Nr 4 Lumina București a fost pe trei cu 4 puncte (1/2), iar LPS Târgu Mureș a încheiat grupa cu 3 puncte (0/3).

Elevii lui Dan Sergiu Popa au fost pe primul loc după ce s-a impus cu 94-63 în duelul cu CSS Nr 4 Lumina București, 102-40 cu LPS Târgu Mureș și 77-63 cu ACS Dan Dacian București. ACS Dan Dacian București a obținut biletul pentru penultimul act grație succeselor cu LPS Târgu Mureș (109-41) și CSS Nr 4 Lumina București (88-33). CSS Nr 4 Lumina București s-a impus cu 87-41 în duelul cu mureșenii pentru locul trei în grupă.

În clasamentul Grupei 2, CS Otopeni are 6 puncte după trei victorii, iar celelalte trei echipe au câte 4 puncte după o victorie și 2 înfrângeri. CSU Sibiu a obținut al doilea loc în semifinale, în timp ce ACS Champions Buc-Cra și CN Aurel Vlaicu București vor continua în meciurile de clasament.

CS Otopeni, cu Cătălin Voiculescu antrenor, a câștigat grupa după 93-43 cu CSU Sibiu, 78-44 cu CN Aurel Vlaicu și 118-27 cu ACS Champions Buc-Cra. CSU Sibiu s-a impus cu 88-79 în fața celor de la ACS Champions Buc-Cra, CN Aurel Vlaicu București a câștigat cu 84-77 duelul cu CSU Sibiu, iar ACS Champions Buc-Cra a trecut cu 81-71 de CN Aurel Vlaicu București.

Ziua a 4-a a turneului va începe cu meciurile pentru locurile 5-8. CSS Nr 4 Lumina București și CN Aurel Vlaicu București se întâlnesc de la ora 10:00 (meci transmis aici), iar de la 12:00 se joacă partida dintre ACS Champions Buc-Cra și LPS Târgu Mureș (transmis aici). Prima semifinală va fi cea dintre CS Otopeni și ACS Dan Dacian București, programată de la ora 14:00 (jocul poate fi vizionat aici). A doua finalistă se va decide de la ora 16:00, când se întâlnesc U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu (în direct aici).

Duminica va începe cu duelul pentru locul 7, de la ora 9:00, iar de la 12:00 se va juca pentru locul 5. Finala mică este programată de la ora 13:00 la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca, iar câștigătoarea titlului va fi stabilită în meciul care va începe de la ora 15:00.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!