Stiri Juniori U17 Masculin

U15 masculin – MVP: Nicholas Son

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.05.2019

U15 masculin – MVP: Nicholas Son

CS Otopeni a câștigat titlul categoriei U15 masculin după 72-70 în finala cu CS Dinamo CSS Nr 6 București, iar LPS Bihorul CSM Oradea a completat podiumul, câștigând cu 93-91 cu CSM București. Ambele finale au avut nevoie de prelungiri. Nicholas Son a înscris punctele decisive în ultimul minut al finalei și a fost coșgheterul acesteia cu 30 de puncte, fiind votat MVPul turneului din capitală.

Nicholas Son a marcat cel puțin 20 de puncte în fiecare joc din grupe. În cele 5 meciuri de la turneul final a avut medii de 21,8 puncte, 4,4 recuperări, 3,8 assist-uri și 4 intercepții în 35:11 minute, cu 16 eficiență.

Premiile speciale de la turneul final U15 masculin:

MVP: Nicholas Son (CS Otopeni)

Cel mai bun marcator: Cristian Gyorki (CSM Târgu Mureș)

Cel mai bun recuperator: Ștefan Ionescu (ABC Leii București)

Cel mai bun pasator: Alexandru Pirjolescu (CS Dinamo CSS Nr 6 București)

Cel mai de perspectivă jucător: Alexandru Pirjolescu (CS Dinamo CSS Nr 6 București)

Cel mai bun 5: Nicholas Son (CS Otopeni), Cristian Gyorki (CSM Târgu Mureș, locul 7), Bogdan Cristian Creț (LPS Bihorul CSM Oradea), Victor Petrescu (CS Dinamo CSS Nr 6 București), Vlad Cozea (CS Dinamo CSS Nr 6 București).

Cristian Gyorki a fost cel mai bun marcator al turneului cu un total de 162 de puncte în 5 meciuri (medie de 32,4), urmat de Ștefan Ionescu, cu 119 puncte. Ionescu a reușit cele mai multe recuperări la turneul final, 96 în cele 5 partide (19,2). Cele mai multe pase decisive le-a oferit Alexandru Pirjolescu, 30 în cinci meciuri (medie de 6).

*foto: Claudia Son facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!