Stiri Juniori U17 Masculin

U16M. Bogdan Nicolescu, double-double în meciul cu Târgu Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.06.2013

ACS Vipo Bucureşti a obţinut prima victorie la Turneul Final al CN U16 Masculin. Tinerii baschetbalişti bucureşteni au trecut de LPS Târgu Mureş cu scorul de 93-83, în a doua zi a competiţiei. Bogdan Nicolescu a realizat un nou double-double pentru ACS Vipo.

Nicolescu a petrecut 37 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 13/17 la aruncările de două puncte, 1/2 la trei puncte şi 3/11 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 de puncte. El a adăugat 15 recuperări (şase ofensive), 3 intercepţii, un capac şi 3 posesii pierdute pentru un indice de 35 în dreptul eficienţei.

Baschetbalistul a fost liderul echipei la eficienţă, recuperări, puncte marcate dar şi la categoria +/-.

Foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!