Stiri Juniori U17 Masculin

U18M. LPS Târgu Mureș, CSS Târgu Jiu, Aurel Vlaicu și Steaua obțin victorii

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2016

Primul meci al zilei de vineri a fost și cel mai spectaculos, aducând față în față pe CSS Târgu Jiu și Phoenix Galați. Confruntarea s-a încheiat cu victoria gorjenilor, scor 73-72.

Adrian Vlad a avut 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Robert Nanu a contribuit prin 15 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Alexandru Berca a avut tot 15 puncte.

De partea cealaltă, Vladimir Cojocaru a izbutit 19 puncte și 11 recuperări. Vlad Ghetau a totalizat 13 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

LPS Târgu Mureș a trecut de ABC Laguna București, cu 64-62. Confruntarea s-a derulat cu semnul echilibrului, însă ardelenii au decis soarta partidei în sfertul trei, când au înscris cu opt puncte mai mult decât adversarii.

Andrei Ștefan a avut 26 de puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive. David Szabo a ieșit în evidență prin 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Radu Simina a adăugat un double-double, alcătuit din 10 puncte și 12 recuperări.

În replică, Ștefan Odea s-a remarcat cu 18 puncte, 9 recuperări și 4 assist-uri. Alexandru Tentu a strâns 13 puncte.

CN Aurel Vlaicu București a răpus pe U-Mobitelco Cluj-Napoca la diferență de 13 puncte, 84-71. Cristian Mainea a înscris 27 de puncte, în timp ce Ștefan Mainea  și-a ajutat colegii cu un double-double, alcătuit din 12 puncte și 10 recuperări.

Din tabăra clujeană, Andrei Mureșan a pus pe tabelă 20 de puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări.

Steaua CSM EximBank București nu a întâmpinat probleme în duelul bucureștean cu ACS 4Sports Agronomia. Meciul s-a încheiat la scorul de 93-79.

Dragoș Diculescu a avut 24 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Ionuț Berceanu și Antonio Năsturescu au totalizat câte 19 puncte fiecare.

În replică, Cristian Chițu a ieșit în evidență prin 25 de puncte. Eduard Petrescu și Tudor Fometescu au marcat câte 16 puncte fiecare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!