Stiri Juniori U17 Masculin

U18M. Victorii pentru Steaua, Cluj, Aurel Vlaicu și Agronomia

Paul Olar

Paul Olar
06.05.2016

În primul meci al zilei de joi, Steaua CSM EximBank București a dat de pământ cu LPS Târgu Mureș, scor 133-59. Bucureștenii au început în forță confruntarea, izbutind un sfert inaugural de vis, în care au înscris nu mai puțin de 39 de puncte.

Ionuț Berceanu a izbutit 21 de puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive. Andrei Calenic a contribuit cu 17 puncte, 20 de recuperări și 2 assist-uri, în timp ce Alexandru Coconea a reușit 18 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. De notat faptul că fiecare baschetbalist trimis în teren de Ionuț Bâscoveanu a punctat.

În replică, Andrei Ștefan a izbutit 24 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Tudor Bichiș a avut 16 puncte.

U-Mobitelco a trecut de CSS Târgu Jiu cu 64-58. Clujenii s-au bucurat de un prim sfert excelent, încheiat la scorul de 8-27. Gorjenii au revenit în actul secund, dar U-BT și-a impus ritmul după pauză și a gestionat bine ultimul sfert.

Andrei Mureșan a totalizat 17 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. Davis Chioreanu a strâns 11 puncte, 6 recuperări și o intercepție. Daniel Tămășdan a contabilizat 9 puncte.

De partea cealaltă, Silviu Sanda a ieșit în evidență prin 15 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Alexandru Buzuloiu a avut 11 puncte.

În al treilea joc, CN Aurel Vlaicu București a surclasat pe Phoenix Galați la diferență de 27 de puncte, 62-89. După un prim sfert echilibrat, sportivii din capitală s-au descătușat și nu au făcut pași greșiți.

Cristian Mainea a pus pe tabelă 22 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Alin Lungu și-a ajutat  colegii cu 16 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Din tabăra dunăreană, Alexandru Celmare s-a remarcat cu 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

În ultima dispută, ACS Agronomia și-a adjudecat întâlnirea bucureșteană cu Laguna București. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 95-55.

Eduard Petrescu a făcut un meci bun, cu 20 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Tudor Fometescu a terminat duelul cu 17 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Sabin Cîrstoveanu a reușit 15 puncte.

De cealaltă parte, 3 baschetbaliști au contabilizat câte 10 puncte. Aceștia sunt Alexandru Cana, Ionuț Becheritu și Ștefan Odea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!