Stiri Juniori U20 Feminin

U20 feminin - Rezumatul primei zile

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.04.2014

Turneul final U20 feminin a debutat vineri dimineaţă la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Cele trei formaţii înscrise în această competiţie şi calificate implicit în ultimul act se duelează după sistemul tur retur, pe parcursul a trei zile.

În prima zi de întreceri Olimpia Bucureşti a susţinut două meciuri, în timp ce gazdele Universitatea Cluj-Napoca respectiv CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe câte unul. Derby-ul competiţiei a opus gruparea din Cluj-Napoca şi cea din Bucureşti, încheiat cu victoria la 7 puncte, scor 66-59, a fetelor pregătite de Florin Covaciu. Iulia Răileanu a fost principala marcatoare a gazdelor cu 17 puncte şi 6 recuperări urmată de Irina Gavrilă, autoare a unui double-double, cu 12 puncte, 10 recuperări şi 8 pase decisive pentru 20 de unităţi la eficienţă. Pentru Olimpia Alexandra Chiţanu a avut 17 puncte, iar Gabriela Măguran a contribuit cu 11 puncte şi 8 recuperări.

Al doilea joc al zilei a opus Olimpia Bucureşti şi gruparea din judeţul Covasna. Sportivele antrenate de Romina Cristea nu au avut nicio problemă în a se impune, câştigând partida la 24 de puncte, scor 63-39. Dumitrache a încheiat cu 15 puncte, 8 mingi câştigate şi 7 pase decisive, urmată de Ana Maria Grigore cu 13 puncte şi 16 unităţi la eficienţă. De la CS BBALL 6 Kinso Kelemen a înregistrat 20 de puncte şi 16 recuperări pentru 22 de unităţi la eficienţă.

Sâmbătă, 26 aprilie, vor avea loc confruntările dintre Universitatea Cluj vs CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe respectiv Universitatea Cluj vs Olimpia Bucureşti.

Statistica meciului dintre Olimpia Bucureşti şi Universitatea Cluj

Statistica meciului dintre Olimpia Bucureşti şi CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!