Stiri Acvile

U20F. România s-a clasat pe locul 8 la Campionatul European din Muntenegru

Valentin Todea

Valentin Todea
17.07.2016

Echipa națională Under 20 a României de baschet feminin a încheiat Europeanul rezervat diviziei B pe poziția a 8-a. Fetele antrenate de Dan Calancea și Miruna Crâsnic au pierdut astăzi împotriva Croației meciul pentru locurile 7-8, scor 62-64 (11-14, 15-10, 14-21, 22-19).

Pentru echipa țării noastre au marcat Paula Lenart 16 puncte (8 recuperări), Kincso Kelemen 16 puncte (4 recuperări), Ioana Ghizilă 15 puncte (7 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție, un capac), Ana Ferariu 10 puncte (5 recuperări, 5 assist-uri, 2 intercepții), Teodora Neagu 4 puncte (4 recuperări, o pasă decisivă, un capac) și Raluca Matei 1 punct (o recuperare).

Selecționata tricoloră a început excelent turneul, cu trei victorii consecutive în faza grupelor împotriva grupărilor din Belarus (47-39), Bulgaria (61-56) și Croația (62-54). Mai apoi, au cedat partidele din grupa semifinală cu Ungaria și Cehia, ambele confruntări fiind câștigate clar de adversare. Confruntarea pentru locurile 5-8 cu Marea Britanie a fost pierdută cu 42-62, pentru ca astăzi România să fie înfrântă de Croația la mare luptă.

*foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii