Stiri Acvile

U20M - România învinge Olanda

Paul Olar

Paul Olar
23.07.2016

Echipa națională a României a obținut vineri o victorie la Campionatul European U20, divizia B. Formația noastră a trecut de echipa similară a Olandei, scor 71-54. În urma acestui succes, trupa antrenată de Răzvan Cenean se va lupta pentur locurile 9-12.

Tricolorii au început în forță confruntarea, astfel că, după primul sfert, tabela indica 21-10. Baschetbaliștii români și-au păstrat în permanență avantajul, iar adversarii nu au emis pretenții.

Emanuel Cațe a fost din nou cel mai bun jucător al României, pivotul contabilizând 20 de puncte, 14 recuperări și 5 pase decisive. Marius Ciotlăuș a strâns 14 puncte, 4 pase decisive și  tot atâtea recuperări. Bobe Nicolescu și Bogdan Popa au avut câte 8 puncte fiecare.

În replică, Terrence Bieshaar a totalizat 10 puncte și 4 recuperări.

Următorul adversar al României va fi Portugalia.

*Foto - fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!