Stiri Acvile

U20M - România pierde în fața Croației, după un sfert trei de coșmar

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2016

Echipa națională a României U20 a pierdut clar prima partidă jucată în cadrul Campionatului European Divizia B. Selecționata nostră a cedat clar, cu scorul de 100-67, în fața Croației. Primul sfert a fost unul echilibrat și echipa noastră a stat aproape de adversar. Croații au început desprinderea în sfertul secund, pe care l-au câștigat la 9 puncte și intrau cu un avans de 11 lungimi la pauză. După pauză, echipa nostră a avut sfert trei de coșmar, pierdut cu scorul de 40-13 și care a condus la diferența de la final.

Emanuel Cate a fost cel mai bun jucător al echipei noastre cu 18 puncte, 16 recuperări și 4 pase decisive. Bogdan Popa a terminat cu 13 puncte și 4 recuperări, iar Amedeo Casale a adăugat 10 puncte, 4 pase decisive și o recuperare.

România are o zi de pauză, iar în cursul zilei de 17 iulie va întâlni Bulgaria în cadrul Grupei D de la Campionatul European Divizia B, care se desfășoară în Grecia la Chaldika.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    40-13 ?
    Oare cum au reusit ?

    cu 7 ani în urmă (16.07.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Mirare? De ce?
    Nu stiu cum sta "spanionul" Cate (nu o spun cu ironie ci cu mandria ca un roman s-a afirmat prin munca) la minute jucate, dar juniorii nostri nu au toti la un loc 40 de minute jucate intr-un meci mai de doamne ajuta. Ce Divizia A? Nu joaca la panarama aia fara miza de divizia B. Si tu le ceri acum, dupa ce i-ai umflat in pene ani de zile sa puna mana sa lupte? Nu dau nume ca-s copii. Vai si amar de noi. Orice lot... fotbal, bachet, tenis - mai nou etc. e doar o vacanta pe banii federatiei.

    cu 7 ani în urmă (17.07.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe startup :

    Rusinos
    Fara comentarii...

    .

    cu 7 ani în urmă (17.07.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe startup :

    Cu bulgaria
    Meciurile sunt transmise pe you tube nu inteleg de ce nici federatia nici voi jurnalisti nu vreti sa spuneti asta ,aveti ceva de ascuns???

    cu 7 ani în urmă (17.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!