Stiri Acvile

U20M - România trece și de Portugalia

Paul Olar

Paul Olar
23.07.2016

Echipa națională a României a bifat o nouă victorie la Campionatul European U20. Gruparea noastră a învins formația similară a Portugaliei, scor 62-56. Succesul apropie formația tricoloră de ocuparea locului 9 la finalul turneului.

La fel ca în jocurile precedente, baschetbaliștii lui Răzvan Cenean au inaugurat în forță primul sfert, încheiat la scorul de 26-11. România s-a ținut tare pe poziții și a intrat la cabine în avantaj, 44-22. Actul al treilea a turnat însă plumb în picioarele tricolorilor, care au înscris 6 puncte, permițându-le astfel adversarilor să revină în joc.

Chiar dacă secvența decisivă s-a derulat sub semnul echilibrului, meciul a fost gestionat mai bine de către români.

Emanuel Cațe a fost impunător sub panou, în timp ce Bobe Nicolescu a contabilizat câteva coșuri vitale.
Cațe a izbutit 17 puncte, 19 recuperări și 2 pase decisive. Bobe Nicolescu a contribuit prin 12 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive.

În replică, Francisco Amiel a totalizat 8 puncte, 9 pase decisive și 5 recuperări.

*Foto - fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii