Stiri Juniori U20 Masculin

U20M: Vlad Szekely, cel mai bun marcator al partidei BC Timișoara – BC Mureș

Marius Petri

Marius Petri
27.04.2014

BC Timișoara s-a calificat în finala campionatului național U20 după două victorii clare în faza grupelor, obținute contra celor de la LPS Focșani și BC Mureș. Alb-violeții au trecut de formația mureșeană ieri, scor 72-52, după un joc pe care l-au controlat după minutul 10.

Cea mai bună evoluție în echipa antrenată de Cristian Bota a fost reușită de Vlad Szekely, care a încheiat partida cu 21 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Conducătorul de joc timișorean a avut 2/4 din interiorul semicercului, 4/12 la aruncările de la mare distanță și 5/5 la cele de la linia de fault pentru un indice al eficienței de 21 de unități. De asemenea, Cătălin Sabău s-a remarcat prin 14 puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri. În aproape 26 de minute pe parchet, decarul a avut 4/6 la aruncările de 2 puncte și 2/5 “trițe”, la care a adăugat 4 mingi câștigate și 2 posesii pierdute, acumulând 19 unități la eficiență. Nu în ultimul rând, Sorin Diaconu a ieșit în evidență datorită celor 15 puncte, 2 mingi recuperate și o pasă decisivă pe care le-a reușit. Acesta a avut procentaj 100% la acțiunile din interiorul semicercului (6/6) și a reușit o aruncare de trei puncte din 3 încercări, totalizând 16 unități la capitolul eficiență.

De partea cealaltă, Gabriel Oltean a fost principalul marcator al “tigrilor” de la BC Mureș, cu 12 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Șeptarul mureșenilor a avut 1/2 la aruncările de 2 puncte, 2/5 la cele de la mare distanță și 4/4 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 14 unități. Un joc eficient a practicat și Dumitru Potcoavă, care a încheiat partida cu 8 puncte și 7 recuperări. Deși nu a marcat mult, acesta a avut procentaje foarte bune la aruncările de 2 puncte, unde a reușit 3/4, dar și la cele de la linia de fault (2/2). Potcoavă a mai reușit un capac și 3 mingi câștigate, însă și 2 pierdute, acumulând 16 unități în dreptul eficienței.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!