Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ULUITOR. Vasile Fogel: "Contabila a semnat în locul meu, iar eu i-am dat 10% bonus la salariu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2017

Vasile Fogel explică cum au fost plătite salariile dintr-un cont destinat religiei / Foto: portalsm.ro

Aflat la cel mai bun început de sezon din istorie, clasându-se pe primul loc în Liga Națională si în grupa B a Ligii Europei Centrale la baschet feminin, Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se confruntă cu probleme din ce în ce mai mari. În cadrul emisiunii locale "Audiențe în Direct", transmisă miercurea trecută de postul Informația TV, Vasile Fogel a fost chestionat de către consilierul local Radu Roca cu privire la informațiile publicate în exclusivitate de către site-ul nostru.

Mai citiți si:

INEDIT. Cum a scăpat un club din România de o datorie de 20.000 euro: a "pasat-o" cetățenilor orasului

Cea mai bine plătită jucătoare din România primeste peste 100.000 USD de la Consiliul Local Satu Mare

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

Întrebat dacă conturile clubului sunt poprite, presedintele sătmărean a oferit un răspuns uluitor. Vasile Fogel a recunoscut că echipa are conturile blocate, dar că problema a fost rezolvată de contabila clubului care a comis două ilegalități pentru ca plățiile să fie efectuate: a semnat în locul presedintelui respectiv a plătit salariile jucătoarelor cu toate că nu exista un acord al creditorului în acest sens. Pentru faptele sale, contabila a fost recompensată cu 10% bonus la salariu.

Cum să nu pot scoate bani din club? Zilnic scot bani pentru activitate. 

Noi avem plătite salariile pe septembrie. Am plătit salarile pe octombrie, plătim salariile pe noiembrie. Contabila sefă a făcut demersurile pentru aceasta chestiune. Nu e semnătura mea pe acea adresă către executorul judecătoresc. A semnat contabila sefă pentru că a vrut pe cale amiabilă să obțină o rezoluție. A semnat-o si a primit 10% la salariu. Nicio problemă. S-au dat toate salariile fără acordul creditorului care blocat conturile. Ea a vrut să facă un bine. - a declarat Fogel în cadrul emisiunii.


Documentul care conține numele presedintelui, dar nu si semnătura acestuia

Conform informațiilor din presa locală sătmăreană, Clubul Sportiv Municipal a acumulat datorii de peste 25.000 de mii de euro si se confruntă cu alte 15 dosare deschise la Judecătoria Cluj-Napoca si Judecătoria Satu Mare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Sper ca DNA va face lumina si in acest caz!!! In sport nu este admis nici o ilegalitate si nici o frauda,mai ales fraude fiscale!!

    cu 6 ani în urmă (15.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!