Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

UPDATE. Florin Nini susține că o echipă „mai puternică financiar” i-ar fi suflat un jucător

Eduard Popa

Eduard Popa
01.08.2018

florin nini transferuri pitesti

UPDATE 11:22

Conform unor surse de la sud de Dunăre, apropiate site-ului nostru, motivul pentru care Marinov nu a ajuns la Pitești a fost determinat de un detaliu important neadus la cunoștința piteștenilor. Astfel, conducerea clubului BCM U Pitești ar fi negociat aducerea lui Stanimir Marinov prin fostul său agent alături de partenerul român, Vlad Andronescu. Însă fundașul bulgar și-a schimbat în acestă vară agenția care îl reprezintă. Conducerea "U" BT Cluj-Napoca a fost vigilentă și a realizat transferul sportivului prin noua agenție care deține dreptul de reprezentare al fundașului.

---

Florin Nini a fost numit antrenor principal al celor de la BCM U Pitești. Cu această ocazie, Nini a discutat și despre strategia de transferuri, dar și despre jucătorii care trebuie să ajungă la Pitești.

Nini nu a dat nicinun nume, dintr-un motiv destul de simplu: „Iar ca o discuţie separată, în ceea ce priveşte postul de fundaş combo, eu am făcut scouting-ul, am făcut discuțiile preliminarii cu un jucător și s-a aflat. A aflat o echipă mai puternică financiar şi l-au luat ei până la urmă şi de aceea preferăm să păstrăm discreţia despre numele jucătorilor, pentru că vrem să iasă lucurile bine pentru noi.”

Potrivit surselor noastre, trupa care i-ar fi "suflat" jucătorul lui Florin Nini este U-BT Cluj-Napoca, iar fundașul combo la care noul tehnician al argeșenilor face referire este Stanimir Marinov. Nini a lăsat să se înțeleagă că ardelenii au intrat pe fir în timp ce între BCM U Pitești și internaționalul bulgar existau discuții preliminarii. În cele din urmă, bulgarul a ales să semneze cu U-BT Cluj, umplând golul lăsat de plecarea lui Giordan Watson la Oradea.

Sursele noastre spun însă că Radu Paliciuc este ca și acontat de piteșteni, în timp ce Jeremic este și el foarte aproape de echipa din Trivale. Rămâne de văzut ce conducător de joc va reuși să aducă noul staff tehnic de la Pitești, în locul bulgarului Marinov.

*foto: Sorin Pană

3 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Nini
    Credeam ca Steaua l-ar fi suflat pe Jeremic. In orice caz cred ca Pitestiul va arata bine, cel putin din cele auzit pana acum si dorinta de a lua bulgarul.

    cu 5 ani în urmă (01.08.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Unul din motivele pt care Oradea nu l-a anuntat mai devreme pe Barnette desi am inteles ca batusera palma de 2 saptamani.

    cu 5 ani în urmă (01.08.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    24secunde anunta legitimarea lui T.Gheorghe de catre Pitesti. Bun transfer.

    cu 5 ani în urmă (02.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!