Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ultima modificare în lotul Phoenix: Romina Filip s-a întors în familia gălățeană

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.08.2015

Lotul echipei feminine Phoenix, care se va afla la al treilea sezon consecutiv în Liga Națională a suferit o modificare de ultim moment. Internaționala Andreea Romina Filip, care a primit credit deplin la Galați, fiind titulară în ultimele două sezoane, deși inițial a vrut să plece în străinătate, a analizat bine toate ofertele și a decis să-și prelungească contractul cu gruparea gălățeană. În sezonul 2014-2015, Romina a jucat în 30 de meciuri pentru echipa gălățeană și a avut ca statistici: 38,5 minute, 8,1 puncte, 3,9 recuperări și 2,5 pase decisive.Altfel, tot în cursul zilei de marți, Gabriela Necula s-a înțeles cu conducerea clubului și și-a prelungit contractul cu gruparea gălățeană.

„Acum chiar că lotul echipei feminine este bătut în cuie. Anca Șipoș, deși a semnat contractul cu noi, a plecat și a preferat să evolueze în Liga a III-a din Franța. Gabi Necula, o jucătoare pe care ne vom baza în viitorul sezon, a decis să-și prelungească contractul. De-asemenea, Romina Filip, o jucătoare care a avut credit total la noi în ultimele două sezoane, deși inițial a vrut să plece, ne-a anunțat că acceptă noile condiții contractuale și a semnat și ea un nou contract. Lotul este bătut în cuie și se va reuni pe 30 august, urmează să stabilim programul amicalelor”, a concluzionat managerul Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!