Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultimele transferuri pentru Dinamo. Vlad Corpodean și alți doi jucători străini au semnat cu bucureștenii

Paul Olar

Paul Olar
21.07.2015

Dinamo București s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. Gruparea din capitală a reușit să își completeze lotul cu încă patru baschetbaliști. Aceștia sunt Vlad Corpodean, Karolis Babkauskas, T.J. Hallice și Dragoș Onea.

Originar din Cluj-Napoca, Vlad Corpodean activează pe postul de extremă. El măsoară 1.92 m și cântărește în jur de 85 de kg. Ardeleanul a evoluat ultima dată la CSM-U Oradea și a strâns în stagiunea precedentă medii de 2.0 puncte, 1.4 recuperări și 0.2 pase decisive. Corpodean are la activ peste 100 de meciuri în Liga Națională, bifate la echipele U-Banca Transilvania, BC Mureș Târgu Mureș, BCM U Pitești sau BC Miercurea Ciuc.

Karolis Babkauskas reprezintă o altă noutate din efectivul câinilor. Provenit din Lituania, baschetbalistul măsoară 1.85 m și activează pe postul de fundaș. El s-a născut în anul 1991 și a îmbrăcat în stagiunea precedentă maieul formației BC Siauliai. Prin urmare, Karolis a contabilizat statistici de 5.1 puncte, 2.2 pase decisive și 1.1 recuperări.

În schimb, T.J. Hallice va debuta în baschetul profesionist. Acesta este originar din Statele Unite, are 23 de ani și măsoară 2.06 m. Hallice a absolvit colegiul Mercer, pentru care a totalizat în competiția precedentă medii de 9.1 puncte, 6.5 recuperări și 1.3 assist-uri.

Totodată, Dinamo l-a înregimentat pe tânărul Dragoș Onea. Fundașul vine de la CSU Cuadripol Brașov, grupare alături de care și-a încheiat activitatea juvenilă. Onea are apariții la naționalele de juniori ale României.

Așadar, Dinamo a bătut palma în această vară cu baschetbaliștii Iulian Orbeanu, Marko Șutalo, Omer Tal, Noah Dahlman, Pavel Marinov și Nenad Sulovic. Titrata formație bucureșteană va fi pregătită de Aleksandar Todorovic.

*Foto: www.basketnews.lt, bcmures.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!