Stiri Liga I Masculin

Ultimii supraviețuitori de la BC Mureș luptă acum la promovarea în LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
23.04.2018

bc mures jucatori liga 1

BC Mureș s-a desființat la sfârșitul primei faze din sezonul regulat din cauza problemelor financiare. Jucătorii care au rămas să ducă greul ar fi preferat să termine pe teren sezonul în Liga Națională, chiar și neplătiți. Asta deoarece BC Mureș s-a retras după deadline-ul de la sfârșitul lunii februarie și baschetbaliștii nu au mai putut primi angajamente în Liga Națională.

Drept urmare jucătorii au putut fi s recent de echipele care se luptă la promovarea în Liga 1. Astfel, Alin Borșa și David Engi au semnat cu Cuza Sport Brăila, Tudor Gîrbea a ajuns la CSO Voluntari și Bogdan Stăncuț la Știința București.

Înainte de ultima etapă din faza semifinală a Ligii 1 Masculin, clasamentul se prezintă astfel:

1. CSU Știința București – 10 victorii, 3 înfrângeri

2. Cuza Sport Brăila – 9 victorii, 4 înfrângeri

3. CN Aurel Vlaicu București – 9 victorii, 4 înfrângeri

4. ABC Athletic Constanța – 7 victorii, 6 înfrângeri

5. CSM Ploiești – 7 victorii, 6 înfrângeri

6. CSO Voluntari – 7 victorii, 6 înfrângeri

7. CSM Sighetu Marmației – 3 victorii, 10 înfrângeri

8. CSM Mediaș - 0 victorii, 13 înfrângeri

Primele trei clasate, Știința, Brăila și Vlaicu, sunt deja calificate pentru turneul final de promovare în Liga 1. Ultimul loc este disputat între trei echipe: Athletic Constanța, CSM Ploiești și CSO Voluntari. Fiecare are câte 7 victorii și 6 înfrângeri, dar dobrogenii au avantajul meciurilor directe, potrivit 24secunde.ro.

În ultima etapă Athletic Constanța primește vizita liderului, care este însă deja calificată la turneul final, CSM Ploiești joacă la Sighetu Marmației și Voluntari cu Aurel Vlaicu. Prahovenii au nevoie de o victorie, colaborată cu înfrângerea Constanței, în timp ce Voluntari trebuie să câștige meciul propriu și să spere că Athletic Constanța și CSM Ploiești se împiedică în meciurile pe care le dispută în ultima rundă.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!