Stiri

Ultimul meci din acest sezon NBA?

Eduard Popa

Eduard Popa
13.06.2016

lebron_curry

În această noapte, de la ora 4:00, Golden State Warriors va primi replica celor de la Cleveland Cavaliers, în meciul 5 al Finalei NBA din această stagiune.

Scorul până acum în finală este de 3-1 pentru GSW, după victoria 107-96 obţinută vineri noapte la Quicken Loans Arena. Warriors însă vor lupta să îşi adjudece al doilea titlu consecutiv fără Draymond Green. Extrema a primit o suspendare de un meci după o altercaţie avută în meciul patru cu LeBron James.

O înfrângere pentru James în acest meci i-ar duce palmaresul în finalele NBA la 2-5. 

Partida dintre Golden State Warriors şi Cleveland Cavaliers se va desfăşura în această noapte de la ora 4:00 şi va fi transmisă de Dolce Sport.

*foto: The Star

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!