Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultimul străin din lotul lui BC Mureș și-a găsit un alt angajament

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.03.2018

Dino Pita a lăsat și el Mureșul și și-a găsit angajament în Lituania. Baschetbalistul sudez a semnat cu Juventus Utena, echipa de pe poziția a 7-a din întrecerea internă din Lituania.

În vârstă de 29 de ani, Dino Pita a început sezonul 2017/2018 la BC Mureș, însă problemele financiare ale „tigrilor” l-au făcut să părăsească clubul. Jucătorul care evoluează pe poziția 2 a bifat 12 prezențe în actuala ediție a LNBM cu cifre statistice de 17.5 puncte, 3.1 pase decisive și 2.8 recuperări.

Noua echipă a lui Pita, Juventus Utena, ocupă locul 7 în campionatul Lituaniei. Balticii au însă un sezon european foarte bun și după ce a fost eliminată din Basketball Champions League, acum au ajuns în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup.

În cariera sa, Dino Pita a mai jucat la Sodertalje Kings (Suedia), Basket Liege și Brussels (Belgia) și Miasto Szkla Krosno (Polonia).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!