Stiri

Umana Reyer Venezia este noua campioană a Italiei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.06.2019

Umana Reyer Venezia a câștigat titlul în Italia, după ce a câștigat meciul 7 al finalei cu Banco di Sardegna Sassari. Echipa din Venezia s-a impus categoric pe teren propriu în jocul decisiv, scor 87-61.

Partida decisivă a fost controlată de la un capăt la altul de Umana Reyer Venezia. La pauză gazdele aveau 9 puncte avantaj iar imediat după reluarea jocului diferența a crescut 22 de puncte până la finalul sfertului trei. Echipa din Sassari nu a mai avut putere și handicapul a crescut cu încă patru puncte până la final.

Michael Bramos a fost cel mai bun jucător al meciului cu 22 de puncte și 6 recuperări. MarQuez Haynes a totalizat 21 de puncte și 3 recuperări. Austin Daye a contribuit cu 13 puncte și 6 recuperări iar Andrea De Nicolao cu 10 puncte și 2 recuperări.

Austin Daye a fost desemnat MVP al finalei campionatului din Italia.

Rashawn Thomas a fost principalul remarcat de la Sassari cu 16 puncte și 7 recuperări, finnd singurul jucător în double-digits.

Umana Reyer Venezia și-a trecut în palmares al 4-lea titlu de campioană, primele două în sezoanele 1941/1942 și 1942/1943 iar ultimele două în 2016/2017 și 2018/2019.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!