Stiri

Un fost jucător de la Giurgiu apelează la o strângere de fonduri ca să ajungă la noua echipă

Paul Olar

Paul Olar
28.08.2013

Chris Ware, americanul ce a evoluat în sezonul trecut la CSȘ Giurgiu, își continuă cariera pe "Bătrânul Continent". Pivotul în vârstă de 24 de ani a bătut palma cu Sampaense Basket, sfertfinalistă a Portugaliei în stagiunea precedentă.

Astfel, după aventura în țara noastră, jucătorul originar din Illinois are parte de un nou angajament la profesioniști. Din păcate pentru Ware, acesta provine dintr-o familie cu o situație dificilă și nu își permite să achiziționeze biletul de avion spre destinația "lusitană".  Ca să nu rateze o astfel de șansă, sportivul de peste ocean a organizat o strângere de fonduri online și a postat un mesaj ce sună în felul următor:

"Mă numesc Chris Ware și sunt baschetbalist profesionist la Sampaense, în Portugalia. Înainte să-mi încep cariera, am jucat la Colegiul Lincoln, unde am câștigat campionatul. Am mai trecut pe la Pittsburg Kansas și Indiana Tech, în divizia a doua a NCAA. În vara trecută am avut norocul de a participa în Liga de Vară de la Chicago și am întâlnit multe personalități din NBA. Am văzut că trebuie să muncesc ca să ajung unde îmi doresc. Am semnat mai apoi cu CSȘ Giurgiu și pot să spun că a fost grozav. Prima mea echipă profesionistă a fost o adevărată binecuvântare. Am trecut prin suișuri și coborâșuri din cauza problemelor financiare, dar am rămas ca să acumulez cât mai mult și să demonstrez loialitate față de club.  Am ajuns recent la o înțelegere cu Sampaense și sunt cât se poate de încântat să ajung acolo, în data de 17 septembrie. În prezent, un bilet de avion cu plecarea pe 15 septembrie costă în jur de 600 de de dolari și eu încerc să strâng acești bani. Sper să reușesc cu ajutorul prietenilor și al familiei mele. Orice donație contează și va fi apreciată. Vă mulțumesc, Dumnezeu să ne binecuvânteze !"

Chris a bifat 37 de prezențe în maieul giurgiuvenilor, strângând în campionat medii de 7.1 puncte, 3.8 recuperări, 1.3 pase decisive și 6.5 la eficiență.

*Foto: Báthori Zsigmond

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova KobeBryant :

    Chris Ware
    Salutare.

    Am citit articolul si este incredibil ceea ce citesc...
    Imi pare foarte rau pentru el dar ceea ce nu inteleg este faptul ca la Giurgiu a avut um salariu,nu?
    Nu inteleg...poate are cineva mai multe informatii,as vrea sa-l ajut.

    cu 10 ani în urmă (28.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      pai o poti face accesand link-ul de mai sus sau il poti cauta pe facebook

      cu 10 ani în urmă (30.08.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Paulolar :

    @KobeBryant
    Aici este link-ul de donatii pe care l-a lasat jucatorul.
    http://www.gofundme.com/41xoh4

    cu 10 ani în urmă (28.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!