Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un internațional moldovean la Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.09.2017

melnic phoenix galati
Cu mai puțin de două săptămâni înaintea primului joc oficial din sezonul 2017-2018, conducerea clubului gălățean a completat lotul cu un nou jucător.

Este vorba de Eugeniu Melnic, în vârstă de 39 de ani și înalt de 196 cm. Component al naționalei Republicii Moldova, Melnic a evoluat ultima oară la campioana Admirals UTM, unde a fost titular și a avut  medii statistice de 12,3 puncte, 4,7 recuperări și 2 pase decisive pe meci.

„Un jucător de experiență, a făcut parte din naționala Moldovei. Ne va ajuta prin experiența pe care a cîștigat-o la nivel național și internațional, ținînd cont că avem și mulți jucători tineri, va fi un liant între tinerețe și experiență”, a declarat antrenorul Florin Nini.

Phoenix participă la două turnee amicale în acest sfârșit de săptămână. Mai întâi Cupa Craiovei, unde a învins miercuri pe Dinamo, scor 79-64 și urmează să joace joi cu SCM U Craiova. Pentru Phoenix urmează apoi Memorialul George Ziguli, programat la Pitești, unde gălățenii vor juca pe 22 septembrie cu Steaua, iar a doua zi în funcție de rezultate cu BCM U Pitești sau Dinamo.

 Primul joc oficial pentru băieții lui Florin Nini va avea loc pe 30 septembrie în sala Polivalentă Dunărea tot cu Dinamo în Cupa României.

*foto: Fiba Europe

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    cum e incadrat
    E bagat la romani ca Solopa sau la straini? Pana la urma Moldova nu e Romania...

    cu 6 ani în urmă (21.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!