Stiri

Un nou contract record în NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.07.2017

Houston Rockets i-a oferit lui James Harden cel mai mare contract din istoria baschetului. Jucătorul a semnat un contract pentru patru sezoane și va încasa 228 milioane de dolari. Harden mai are încă contract valabil cu Houston până în 2019. Noul contract va intra în vigoare după încheierea actualului și îl va ține pe Harden alături de Rockets până în 2023.

James Harden tocmai a încheiat cel mai bun sezon al carierei, reușind să-și seteze recorduri personale la puncte pe meci - 29.1, pase decisive – 11.2 și recuperări – 8.1. El a ajutat formația din Texas să înregistreze al 3-lea record din NBA cu 55 de victorii și 27 de înfrângeri.

În cariera sa, James Harden a mai jucat în NBA la Oklahoma City Thunder, din 2009 până în 2012.

De când s-a mutat în Houston, James Harden este cel mai bun marcator din ligă cu 10.823 marcate cu 890 de puncte mai mult înscrise decât orice alt jucător.

Contractul semnat de Harden îl depăsește pe cel semnat de Steph Curry, care a prelungit cu Golden State Warriors pentru 5 sezoane pentru o sumă totală de 201 milioane de dolari.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!