Stiri

Ungaria - Pesic îi învinge pe Lazar și Markovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.10.2013

Kaposvar KK a depășit pe Jaszbereny KSE, scor 81-72, într-un meci contând pentru runda a 4-a în sezonul regulat al ligii maghiare la baschet masculin. Partida a avut loc în cursul serii de miercuri (16.10).

Partida a consemnat întâlnirea între foști jucători de la CSM Oradea. Milos Pesic de o parte, respectiv Laszlo Lazar și Milos Markovic de cealaltă.

Pesic a jucat pentru echipa învingătoare și a avut 34 minute cu 7 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție cu trei posesii pierdute pentru 10 la eficiență. Potrivit site-ului bb1.hu acesta a fost ultimul meci al lui Pesic la Kaposvar.

În replică, Lazar (foto) a jucat 24 minute pentru Jaszbereny având 6 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții și un capac, cu o posesie pierdută pentru 8 la eficiență.

Markovic a evoluat tot pentru Jaszbereny. MVP-ul etapei a 3-a în liga maghiară, a avut 32 minute cu 14 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive pentru 15 la eficiență.

În urma acestui rezultat, Kaposvar bifează prima victorie stagională, iar Jaszbereny pierde pentru prima dată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!