Stiri

Unicaja Malaga, singură echipă care fură avantajul terenului propriu în primul joc din sferturile EuroCup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.03.2019

alba berlin unicaja malaga

Sferturile de finală ale EuroCup au debutat în cursul serii de ieri, 5 martie 2019. În doar una dintre cele patru partide jucate marți seara s-a impus formația vizitatoare. S-a întâmplat la Berlin în duelul dintre Alba și Unicaja Malaga.

Spaniolii au câștigat la limită cu scorul de 91-90, după un coș marcat de Mathias Lessort în ultimele secunde ale jocului. Mathias Lessort a fost și cel mai bun jucător al partidei din Germania cu 18 puncte, 7 recuperări și 2 capace. Adam Waczynski a înregistrat un career-high în EuroCup cu 17 puncte, în timp ce Dragan Milosavljevic a marcat 10 puncte în fața fostei echipe. Peyton Siva a fost principalul realizator de la Alba Berlin cu 14 puncte și 7 recuperări.

Rezultatele consemnat în celelalte partide ale serii în EuroCup:

LDLC ASVEL Villeurbanne – MoraBanc Andorra 79-75
Valencia Basket – Lietuvos Rytas 75-64
Unics Kazan – Lokomotiv Kuban Krasnodar 86-66

În sferturile de finală din EuroCup se joacă după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”.

Foto: eurocupbasketball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!