Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad s-a impus pe terenul celor de la CSBT Alexandria

Silviu Isailă

Silviu Isailă
05.03.2017

Univ. Goldiș ICIM Arad se impune pe terenul celor de la CSBT Alexandria, scor 79-84, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Stratul confruntării a fost unul echilibrat, cele două echipe aflându-se la egalitate după primele trei minute de joc, scor 7-7. Echilibrul s-a menținut până la finalul actului decisiv, câștigat de echipa oaspete la o singură posesie, scor 21-23. Sfertul secund a fost câștigat de echipa gazdă care a intrat la cabine cu un avantaj de două puncte, scor 42-40.

Penultimul act al confruntării s-a terminat la egalitate, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 55-53. În primele minute ale actului decisiv, gazdele s-au distanțat la șase puncte, scor 62-56. Arădencele au reușit să revină egalând situația pe tabela de marcaj, scor 71-71, cu trei minute rămase din meci. Univ. Goldiș a reușit un run de 0-6 și astfel a dus scorul la 71-77, gestionând bine finalul de meci, reușind să se impună cu scorul de 79-84.

Sattoria Rule a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 22 de puncte la care a mai adăugat 7 recuperări. Shanita Arnold a terminat în double-double cu 15 puncte, 3 recuperări și 11 pase decisive. Carla Bartee a reușit și ea un double-double cu 14 puncte și 12 recuperări.

De partea cealaltă, Brankica Hadzovic a reușit 24 de puncte, 4 recuperări și tot atâtea pase decisive. Jovana Pasic a terminat partida cu 18 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

foto: Facebook Univ. Goldiș ICIM Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!