Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad se impune pe terenul Politehnicii Iași

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.02.2017

Univ. Goldiș ICIM Arad se impune pe terenul celor de la Politehnica Iași, scor 59-77, într-o partidă ce a contat pentru etapa a doua a grupei 7-10.

Confruntarea a început sub semnul echilibrului, cele două echipe aflându-se la egalitate după primele cinci minute de joc, scor 16-16. Echilibrul s-a menținut până la finalul actului inaugural, câștigat de arădence, scor 22-24. Sfertul secund a fost cel care a făcut diferența, echipa gazdă reușind să marcheze doar două puncte pe durata celor zece minute, scorul indicat de tabela de marcaj după primele 20 de minute de joc fiind 24-44.

După reluarea partidei, jocul ieșencelor s-a imbunătățit, reușind să câștige penultimul sfert și să reducă din handicap, scor 43-60. Actul decisiv a fost unul echilibrat și astfel, Univ Goldiș ICIM Arad se impune cu scorul de 59-77.

Ka Deidre Simmons a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 20 de puncte la care a mai adăugat 6 recuperări și 8 pase decisive. Andreea Aursulesei a terminat partida cu 11 puncte și 7 recuperări. Morgan Jennings și Alexia Adams au debutat pentru Politehnica Iași. Angelica Bermudez a fost trecută pe foaia de joc, însă aceasta nu a evoluat.

De partea cealaltă, Jovana Pasic a reușit 21 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Morgan Stroman a terminat în double-double cu 15 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă.

foto: facebook Univ. Goldiș ICIM Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!