Stiri Cupa României Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad trece fără probleme de BCM Danzio Timișoara în returul din Cupa României

Valentin Todea

Valentin Todea
30.09.2015

Elevele lui Jose Araujo au reușit o nouă prestație foarte bună, reușind să se califice în următoarea fază a Cupei României. Trupa galben-albastră a învins și în deplasare formația BCM Danzio Timișoara, cu scorul de 78-53. Pe sferturi a fost 17-12, 21-13, 17-14, 23-14 pentru gruparea arădeană.

Antrenorul timișorencelor, Bogdan Bulj, a început partida în formula Dumitrache, Jaksic, Wilson, Harris, Mitov, în timp ce Univ. Goldiș ICIM Arad a replicat cu un prim cinci format din Laza, Hadzovic, Dyer, Gill și Karakasevic.

După trei minute de joc, singura marcatoare a meciului era Shawnta Dyer, care a dus scorul la 6-0 pentru Arad. În primul sfert, gruparea de pe Bega s-a apropiat de două ori la trei lungimi de vizitoare, la 7-10 și 12-15, însă începând cu al doilea sfert, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a distanțat considerabil pe tabelă, scorul pauzei indicând 38-25 în favoarea trupei de pe malul Mureșului.  A doua jumătate a meciului a fost dominată clar de arădence, în sfertul trei al partidei timișorencele reușind să înscrie doar 6 puncte din acțiune.

De remarcat ar fi că Biljana Stankovic, căpitanul celor de la BCM Danzio, nu a jucat deloc în acest meci, în timp ce de cealaltă parte, o jucătoare care nu prea prinde minute, Andra Manea, a evoluat peste 20 de minute în maieul Aradului.

Marcatoare:

BCM Danzio Timișoara: Harris (14 puncte, 11 recuperări), Mitov (12 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive), Jaksic (11 puncte, 7 assist-uri), Dumitrache (11 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), Wilson (3 puncte, 5 recuperări), Zidaru (2 puncte, 2 recuperări).

Univ. Goldiș ICIM Arad: Dyer (24 puncte, 9 recuperări), Karakasevic (13 puncte, 15 recuperări), Hadzovic (10 puncte, 6 pase decisive), Gill (7 puncte, 5 recuperări),  Stoenescu (6 puncte, 4 pase decisive), Laza (6 puncte, 3 assist-uri), McCarthy (5 puncte), Manea (4 puncte, 3 recuperări), Reid (2 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!