Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad trece fără probleme de SCM CSȘ U Craiova

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
01.12.2013

54 - 87


13-28;19-18;11-22;11-19

1-9 Fișa meciului 10-0

Favorite "pe hârtie", arădencele s-au impus fără probleme şi pe parchet în Ziua Naţională a României. La fel ca în partida jucată pe teren propriu contra codaşei de la Târgu Mureş, Jose Araujo a oferit mai multe minute rezervelor obişnuite preferând să nu le utilizeze în această partidă pe Destiny Williams, Monika Brosovszky şi Monica Engelman.

Cu un prim 5 inedit în care românca a fost de data aceasta Alina Crăciun şi în care şi-a făcut loc şi o altă jucătoare ce începe de obicei meciul pe bancă, Suzana Milovanovic, oaspetele tranşează categoric problema primul sfert pe care îl încheie la 15 puncte diferenţă (13-28). Amfitrioanele îşi adjudecă la limită sfertul secund pe fondul jocului bun prestat de Irina Motateanu (Borş) care a reuşit 8 puncte în această secvenţă, dar tot arădencele conduc confortabil (32-46).

La revenirea de la cabine, Donica Cosby îşi începe recitalul şi ecartul creşte la 25 de puncte înainte de ultimul sfert. Mersul jocului nu se schimbă cu toată opoziţia oferită de Janina Ninu (Simionca) şi Andreea Gliga. Tabela este închisă de jucătoarea care a marcat şi primul coş al partidei, Jence Rhoads şi oaspetele câştigă uşor cu 87-54.

Principalele marcatoare ale partidei au fost: Irina Motateanu 18, Janina Ninu 12 şi Andreea Gliga 10 de la gazde respectiv Donica Cosby 21, Jence Rhoads 18, Adela Mercea şi Alina Crăciun câte 9.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!