Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește acasă pe ACS Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
27.10.2016

Etapa a VI-a din Liga Națională de Baschet Feminin programează cel mai așteptat meci de până acum din întrecerea amintită. Universitatea Cluj-Napoca primește vizita campioanei ACS Sepsi SIC, într-o partidă care va avea loc vineri, 28 octombrie, începând cu ora 18:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Această confruntare deschide etapa și va fi transmisă în direct de către postul de televiziune local NCN Cluj-Napoca.

Echipa pregătită de Dragan Petricevic este neînvinsă în acest sezon și vine după o victorie obținută pe terenul celor de la Politehnica Național Iași, scor 68-83. De cealaltă parte, formația din Sfântu Gheorghe a înregistrat un succes pe teren propriu în etapa precedentă în fața grupării Univ. Goldiș ICIM Arad, scor 78-51. Trupa din Covasna are patru victorii și o înfrângere la activ până acum, singurul pas greșit fiind făcut pe terenul rivalei CSM Târgoviște, scor 49-36.

În stagiunea trecută, Sepsi și-a adjudecat ambele întâlniri, învingând pe Someșul Mic cu 33-63 și pe teren propriu cu 93-57. De altfel, ”U” Cluj a pierdut toate cele 8 meciuri directe împotriva grupării alb-verzi din 2012 până acum.

Partida va fi arbitrată de Laurențiu Grigoraș, Ciprian Ciocan și Bedir Sefer.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!