Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca a transferat-o pe Naketia Swanier

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.03.2017

Încă un transfer pentru Universitatea Cluj-Napoca. Gruparea pregătită de Dragan Petricevic a obținut semnătura unei sportive experimentate de origine americană, Naketia Swanier. În vârstă de 30 de ani, Swanier evoluează pe poziția de fundaș și sosește din campionatul Poloniei, de la formația KS JAS FBG Sosnowiec. Swanier măsoară 1.70m și a absolvit celebra Universitate din Connecticut. 

Stagiunea aceasta sportiva a înregistrat medii de 14.7 puncte, 6.1 pase decisive și 5 recuperări în 32 de minute petrecute pe parchet. De-a lungul carierei Ketia a evoluat trei sezoane în WNBA precum și în campionatele din Turcia și Israel, ultimii patru ani petrecându-i în Polonia. Ea a debutat în această seară pentru alb-negre pe terenul Olimpiei CSU Brașov.

Pentru Universitatea Cluj-Napoca Swainer este a 7-a jucătoare străină din lotul cu care Dragan Petricevic va aborda acest final de sezon. În total studentele au beneficiat de aportul a 11 jucătoare străine pe parcursul stagiunii 2016/2017. Reamintim sportivele care au făcut parte din lotul ”U” Cluj.

PG: Zahna Medley, Janae Sharpe, Naketia Swainer

SG: Natasha Dixon, Dajana Butulija, Adrianne Ross

SF: Taneisha Harrison

PF: Wumi Agunbiade

C: Shanece McKinney, Chelsea Davis, Brittany Denson

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!