Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj se duelează cu CSU Oradea în Play-Out

Paul Olar

Paul Olar
18.03.2015

După o binemeritată pauză, Liga Națională de baschet feminin programează în această săptămână confruntările din postsezon. Una dintre acestea va fi Universitatea Cluj-Napoca vs CSU Oradea, programată joi, 19 martie.

Fluierul de start al disputei se va da la ora 17:00, aceasta contând pentru prima fază a Play Out-ului. Gruparea de pe malul Someșului a încheiat sezonul regulat pe poziția a-11-a, cu un total de 5 succese și 21 de eșecuri.

În schimb, baschetbalistele din Bihor s-au clasat pe 12, ca urmare a bilanțului de 4 rezultate pozitive și 22 de înfrângeri.

Întorcându-ne la duelul dintre Universitatea și CSU, trebuie spus că viitoarele adversare și-au împărțit victoriile în stagiunea curentă.

Ultima confruntare a fost adjudecată de fetele lui Mihai Coldea și Florin Covaciu, scor 87-75. Turul din Arena „Antonio Alexe” a aparținut orădencelor, 71-67.

Se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!