Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Lucic a făcut cel mai bun meci al sezonului contra lui Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.02.2017

CSM CSU Oradea a câștigat partida cu Phoenix Galați, 73-63, în ultima etapă a primei faze din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Uros Lucic a fost cel mai bun jucător din tabăra orădeană în partida cu Phoenix și totodată a înregistrat cele mai bune cifre personale într-un meci din competiția internă.

Uros Lucic a fost titular în garnitura lui Cristian Achim și a fost utilizat timp de 23 de minute. Extrema de forță a încheiat partida cu 16 puncte, 8 recuperări, o intercepție, un capac și cu 3 turnovers. Punctele lui Lucic au venit în urma a 5 aruncări din 7 de la 2 puncte, 1 din 2 de la 3 puncte și 3 din 6 de la linia de libere. După această performanță Uros Lucic a înregistrat un indice al eficienței de 17 unități.

Pentru Uros Lucic a fost prima dată în acest sezon când a depășit borna 15 la puncte marcate și la eficiență.

Sârbul lui CSM Oradea are în acest sezon medii statistice de 8.9 puncte, 4.1 recuperări și 0.8 pase decisive, cu procentaje de 54.8% de la 2 puncte, 21.4% de la 3 puncte și 66.7% de la linia de libere.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Ar trebui sa existe o statistica speciala pentru Uros - coate intre ochi aplicate pe meci. Un baiat sufletist.

    Lasand gluma la o parte, daca ar ramane putin mai constant si in joc nu doar in agresivitate, am castiga o mana sigura la pozitia 4.

    cu 7 ani în urmă (26.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!