Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Urucatu a revenit pentru CSM București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.11.2012

Aurel Urucatu, extrema în vârstă de 24 ani a lui CSM București, a revenit în angrenajul formației pregătite de către Hristu Șapera. Sportivul bucurestean  a petrecut patru minute și șase secunde în teren la confruntarea câștigată în fața lui SCM U Craiova, scor 87-78.

El a avut o aruncare la coș, imprecisă, în perioada petrecută pe parchet. Urucatu a bifat câteva secunde de joc și la precedenta partidă disputată pe teren propriu, în compania lui Farul Constanța. Pe de altă parte, a lipsit de pe parchet la jocurile cu Gaz Metan Mediaș, Timba Timișoara, CSȘ Giurgiu și BC Mureș.

Unul dintre românii de bază ai CSM-ului în sezonul precedent, alături de veteranii Căruțașu și Fometescu, Urucatu va avea concurență serioasă pentru a obține un număr mai important de minute în condițiile noului regulament. Practic, Urucatu trebuie să-și facă loc într-o echipă din care fac parte jucători precum Ivan Bosnjak, Jevohn Shepherd și Steve Sir, pe pozițiile 2-3, cele pe care poate fi folosit baschetbalistul de 1.88 metri.

Pe de altă parte, CSM București poate avea, începând din etapa a 10-a, o rotație de zece jucători:

- fundași - Martinic, Fometescu
- extreme - Bosnjak, Sir, Shepherd, Urucatu
- pivoți - Kandic, Căruțașu, Pupovic, Santa

Chiar dacă nu toți vor bifa minute importante de joc, un câștig important constă în faptul că Șapera va avea la dispoziție cei mai buni zece jucători din lot la antrenamente. Și este un lucru știut: dacă ai antrenamente competitive vei avea șanse și pentru jocuri de calitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!