Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Alexandru Olaru a fost notat cu 85 de puncte după meciul din prima etapă de la Brazi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2011

În prima etapa a Diviziei A masculine de baschet s-a desfăşurat o re-editare a finalei din sezonul trecut, un derby al orgolilor între CSU Ploieşti şi U Mobitelco BT Cluj-Napoca. Partida a fost una atractivă, cu răsturnări de situaţii şi cu un sfert de prelungiri pentru a stabili echipa învingătoare. În cele din urmă clujenii s-au impus cu scorul de 97-95.

Ce a sărit tuturor în ochi a fost o eroare gravă de arbitraj a lui Alexandru Olaru care a schimbat cursul jocului:

După cum se observă pe video Dykes a reușit o intercepție și a pornit lansat pe contraatac pentru a mări avantajul echipei sale. El a fost ajuns din urmă de către Mike Jones, dar americanul formației prahovene l-a faultat cu corpul în mod vizibil pentru toată lumea. Este greu de crezut că Alexandru Olaru, arbitrul cel mai apropiat de locul în care s-a petrecut incidentul, nu a văzut ce s-a întâmplat. E eroare gravă de arbitraj.

În urma acestei decizii ce a influenţat în mod direct cursul jocului, deoarece Mircea Cristescu a primit fault tehnic, iar în aceeaşi fază Tyler Morris a comis a 5-a greşeală personală fiind eliminat, arbitrul Alexandru Olaru a fost notat de către Dan Pavelescu cu 85, adică "foarte bine".

Pentru a vizualiza şi alte calificative primite de către arbitrii în primele 5 etape apăsaţi aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!