Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

VIDEO. Asistență și atmosferă de Liga Națională la un meci din eșalonul secund

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.11.2016

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit duminică, 20 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, o partidă din Liga 1 de Baschet Masculin între echipa locală BC Athletic și Steaua CSM EximBank 2 București. Partida a fost câștigată de gazde la 2 puncte diferență, 62-20. 

Totuși, un aspect extrem de interesant pentru un meci din Liga 1 a fost numărul mare de suporteri prezenți în arena constănțeană și atmosfera creată de cei prezenți la meci. Conform site-ului merglamare.ro, aproape 1.000 de spectatori au asistat la duelul dintre cele două echipe, au aplaudat, au scandat și au cântat reușind să creeze o atmosferă foarte frumoasă, rar întâlnită la meciurile din eșalonul inferior. Așadar, după ce Farul Constanța le-a oferit fanilor locali ani buni plăcerea de a asista la meciuri interesante din LNBM sau Liga 1, a venit rândul celor de la BC Athletic să nu lase baschetul constănțean să moară. 

BC Athletic Constanța are până în prezent un bilanț de 2 meciuri câștigate și 3 pierdute în Grupa a 3-a din faza de calificare a Ligii 1. 

Video. Atmosfera din tribune de la meciul BC Athletic Constanța și Steaua CSM EximBank 2 București

*Foto: merglamare.ro

*Video: YouTube Jurnal Navetist

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    :)
    Cu ocazia acestui articol mi-am reactivat contul care a murit odata cu BC Farul. :) Frumos ce s-a intamplat in tribune.

    cu 7 ani în urmă (21.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!