Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO Ce l-a supărat pe Mihai Silvăşan de a vrut să-l „omoare” pe Goran Martinic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.12.2017

martinic kuti silvasan

Goran Martinic a reacţionat pe reţelele de socializare şi l-a atacat dur pe antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvăşan, după ce acesta şi-a îndrumat elevii să îl „omoare” pe conducătorul de joc al Craiovei. Însă reacţia vulcanică a lui Silvăşan nu a venit fără vreun motiv.

Întreaga fază aici:

Pe video se vede cum Samuels încasează un capac de la Barro, dar contraatacul lansat de Kuti este oprit de Martinic. Acesta interceptează pasa tânărului baschetbalist al lui U-BT, îi dă cu mingea printre picioare şi aruncă de 3 puncte nestingherit. Scorul arăta doar 80-59, dar Silva a cerut time out pentru că nu a suportat gestul de streetball al muntenegreanului.

Reuşita lui Martinic i-a energizat pe craioveni, care au avut puterea să revină în joc şi să ajungă chiar la 3 puncte, în ciuda faptului că la un moment dat s-au aflat la 24 de puncte distanţă. Cu toate acestea U-BT Cluj şi-a adjudecat victoria în Bănie, scor 105-94.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Goran Martinic, atac dur la adresa lui Mihai Silvășan

*foto: Sportul Doljean

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    TB
    Mai terminati cu stirile astea de cancan!

    cu 6 ani în urmă (17.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Martinic nu e prima data cand isi bate joc de adversari si face pe boul. Pacat ca echipa nua reactionat pe masura....altfel un timeout bine luat, destul de decent si la obiect, reactia echipei de dupa a fost cam inexistenta pana la un moment dat...Matinel dcaa avea si minte nu era acuma praznic.

    cu 6 ani în urmă (17.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!