Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO. Coș spectaculos marcat în Campionatul Național U16 feminin

Eduard Popa

Eduard Popa
03.11.2018

Partida dintre ACS Admar Costinești și ACS Champions București, contând pentru prima fază a Campionatului Național de Juniori U16 feminin, a furnizat un moment spectaculos la finalul sfertului trei. De menționat că duelul a fost reeditarea finalei mari de acum doi ani la categoria U14 feminin și s-a încheiat cu victoria ACS Champions Bucuresti, scor 76-70.

Mai exact, cu trei secunde rămase din primul sfert al reprizei secunde, mingea a ajuns la sportiva Alexandra Cătălina Ion care a aruncat fără ezitări de la o distanță de peste 10 metri, reușind să scuture plasa. Momentul a fost surpins video și ulterior furnizat site-ului nostru.

 

Autoarea coșului spectaculos este jucătoare de bază la ACS Champions București și MVP-ul Campionatului Național U14 feminin, ediția 2016/2017. De asemenea, Alexandra Cătălina Ion este membră constantă a lotului național de juniori al României, debutând în vara acestui an la Campionatul European din Podgorica, Muntenegru, unde a înregistrat medii de 5.8 puncte, 6.3 recuperări, 1.9 pase decisive și 1.9 mingi câștigate în 8 meciuri. 

Alexandra a fost principala marcatoare a echipei sale în victoria cu Admar București, cu 28 de puncte dintre care 18 au venit de după semi-cercul de 6.75.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!