Stiri Cupa României Masculin

VIDEO. Danilo Mijatovic înscrie 8 coșuri de trei puncte în compania Universității Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
03.10.2014

Danilo Mijatovic a izbutit cea mai impresionantă prestație a meciului Universitatea Cluj-Napoca vs BC Timba Timișoara. Bănățenii s-au impus cu scorul de 77-52, iar sportivul amintit s-a remarcat cu 28 de puncte.

Ex-iugoslavul a petrecut 30:06 minute pe parchet, având 1/3 din interiorul semicercului și 2/2 la nivelul liniei de pedeapsă. Trebuie să atragem însă atenția asupra preciziei lui Mijatovic de la mare distanță. Din acest punct de vedere, amintim faptul că pivotul a înscris 8 coșuri de trei puncte din 10 aruncări, stabilind un record stagional în Cupa României.

Danilo a evoluat excelent și în spațiul de trei secunde, acolo și-a dominat adversarii și a recuperat nu mai puțin de 14 baloane (12 defensive). Totodată, componentul “urșilor” a reușit 4 pase decisive și 3 intercepții, statisticile sale formând un indice al eficienței de 44.

Așadar, Mijatovic a reprezentat liderul trupei lui Bogdan Murărescu la următoarele capitole: Puncte, recuperări, procentaj, eficiență, precum și la categoria +/-.

BC Timba debutează în Liga Națională cu un duel împotriva lui BCM U Pitești.

*Foto: Mihai Toth/BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!