Stiri

VIDEO - Debut fulminant de sezon în NBA pentru Kristaps Porzingis

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.11.2017

Kristaps Porzingis are un debut excelent de sezon pentru New York Knicks. Letonul în vârstă de 22 de ani a avut o noapte de senzație, și-a purtat echipa spre a 5-a victorie a sezonului și a înregistrat un nou record personal la puncte într-un meci. Cu Porzingis în mare formă, New York Knicks a trecut pe teren propriu de Indiana Pacers cu scorul 108-101.

Utilizat timp de 38 de minute, Kristaps Porzingis a încheiat partida cu 40 de puncte (career high), 8 recuperări, 6 capace și o pasă decisivă. KP6 a marcat 15/24 (62.5%) din acțiune și 8/9 (88.9%) de la linia libere, pentru un indice de +20 la capitolul de „+/-”. Performanța lui Porzingis din meciul cu Pacers poate fi urmărit mai jos:

În acest sezon, Kristaps Porzingis a marcat peste 30 de puncte în șapte jocuri din cele nouă disputate de New York Knicks. În debutul celui de al 3-lea său sezon în NBA, jucătorul leton are medii statistice de 30.2 puncte, 7.8 recuperări, 2.2 capace și 1.0 pase decisive.

După un start mai greoi de sezon, New York Knicks îndrumată de Porzingis a ajuns la 5 victorii în 9 partide și se plasează pe locul 7 în Conferința de Est.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    De invidiat
    6 capace într-un meci de NBA , mai ales de un jucător alb din Europa e ceva ce nu cred că se gândea sau visa un jucător cano să se întâmple. Felicitării

    cu 6 ani în urmă (07.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate