Stiri

VIDEO Gest superb făcut de Kyrie Irving

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2017

kyrie irving boston celtics

Kyrie Irving a ajuns în această vară la Boston Celtics, unde alături de Gordon Hayward va dori să readucă gloria la TD Garden.

Cu toate acestea, Irving nu a uitat de fanii săi de la Cavs. Aflat la Philadelphia pentru unul dintre meciurile din presezon, Kyrie a văzut unul dintre suporterii săi purtând tricoul cu numărul 2 pe care Irving l-a avut la Cavs. Fără nicio ezitare, ”Uncle Drew” s-a descălțat și i-a oferit cadou ghetele pe care le-a purtat în timpul meciului.

Puștiul a avut prezența de spirit necesară să îi ceară idolului său și un autograf.

„Ești jucătorul meu de baschet favorit. Sunt sigur că vei fi MVP” , a fost mesajul pe care l-a primit Kyrie de la fanul său.

Momentul a fost surprins și de cei de la NBA care l-au urcat pe rețelele de socializare.

Boston Celtics a câștigat partida din presezon cu Philadelphia 76ers, scor 110-102, iar Irving a marcat 21 de puncte în 24 de minute.  

*foto: basketusa.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate