Stiri

VIDEO Goran Dragic, cadou special de la mama lui Drazen Petrovic

Eduard Popa

Eduard Popa
20.09.2017

dragic cadou tricou petrovic

Goran Dragic a fost eroul EuroBasket 2017. Slovenul și-a purtat naționala spre câștigarea primului titlu din scurta istorie a țării cu puțin peste două milioane de locuitori, după ce a învins Serbia în finală, scor 93-85.

Drept recompensă, Dragic a primit tricoul original de la New Jersey Nets al unuia dintre cei mai mari baschetbaliști europeni, Drazen Petrovic. Cadoul a venit chiar din partea mamei acestuia. Momentul l-a prins pe Dragic în lacrimi:

 

„Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit în viața mea. Drazen este un jucător pe care l-am admirat când am crescut, a fost idolul meu, știm cu toții ce a făcut pentru baschetul iugoslav și mondial. A fost o mare onoare pentru mine să port tricoul cu numărul 3”, a spus printre lacrimi Goran Dragic.

Dragic a avut un EuroBasket 2017 fabulos. Conducătorul de joc al lui Miami Heat a adunat 22,6 puncte și 5,1 pase decisive pe meci în turneu, performanțe grație cărora a fost numit MVP-ul turneului, dar și component al echipei ideale a turneului.

Drazen Petrovic a câștigat cu naționala Iugoslaviei EuroBasket 1989 și Cupa Mondială din 1990, o medalie olimpică de argint la Seul 1988 și una de bronz la Los Angeles, în 1984. De asemenea, alături de naționala Croației a cucerit argintul în 1992, la Barcelona. În NBA a jucat timp de 5 sezoane, la Portland Trail Blazers și New Jersey Nets. Viața lui Drazen Petrovic s-a terminat tragic după ce a suferit un accident de mașină în Germania în vara anului 1993.

*foto: captura Youtube

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!